ponciano y la marquesa de dos aguas en el 2020

January 17, 2020

2020 de gener a juliol, @laculleretateatre estarà al palau Marques de Dos Aigües amb la seua activitat més longeva i turística. serà alguns dissabtes al mes, sempre a les 18h. això sí. us recordem que podeu fer les reserves per als passes del messos següents l'última setmana del mes anterior, al que vullga-ho reservar.  és quan el museu, oferta les activitats a la seua web, i és per això que una vegada ofertades, es poden reservar.  et facilitem mail i telèfon per poder fer les reserves: ( recorda, l'última setmana del mes)

 

didacticamuseoceramica@gmail.com

o cridar al 685 759 964

 

moltes gràcies per estar ahí. el palau ens espera al 2020 per gaudir d'una visita inusual i divertida al museu més visitat de valència. el museu nacional de ceràmica gonzalez martí, palau de dos aigües. 

concert pop nadal rock

concert de benvinguda al pare Noel amb jocs, balls i molta diversió.

no te pierdas la fiesta de palacio

November 15, 2019

Rutas teatralizadas en el Palacio del Marqués de Dos Aguas en València. Museo de Cerámica Gonzalez Martí, con laculleretateatre. Las sesiones serán algunos sábados de cada mes a las 18:00h. Haz tu reserva al 685 759 964 o al mail didacticamuseoceramica@gmail.com, para concretar tu cita en Palacio.

RESERVANDO LA ÚLTIMA SEMANA DEL MES PARA LOS PASES DEL MES SIGUIENTE. 

Ruta Teatralizada familiar para todos los públicos en castellano.

a la nit de les ànimes.

October 30, 2019

el dijous 31, a la nit de les ànimes estarem a Massanassa amb LA EXTRAÑA VISITA, al Saló d'Actes del Centre Sociocultural. Des de les 21:30 fins a les 12h de la nit. Versió  castellà.

la extraña visita en el castillo de Benissanó

Ciclo de teatro de terror en el Castillo de Benissanó.
Ayuda al Mago Houdini a desenmascarar a los espíritus del Castillo. Te invitamos a una velada muy especial para desenmascarar a falsos videntes y espiritistas. Todo esto en un escenario realmente único, un castillo del siglo XV repleto de historia y leyendas donde nunca que se sabe que va a pasar.

¿Lograremos nuestro objetivo o tendremos que salir corriendo?

Ficha técnica:
Dirección: Julio Martí
Intérpretes: Alicia Llorca y Willfrid Pelló
Voz en off: Ángel Blanco
Guión: Willfrid Pelló

Dónde: Castillo de Benissanó

Cuándo: sábado 26 de octubre de 2019
Precio: 12 € en taquilla, 10 € con previa reserva al mail  laculleretateatre@gmail.com

*Se recomienda que los menores de edad vayan acompañados con adultos y no es recomendable para menores de 12 años.
Pases: 19:00, 19:30, 20:00 y 20:30

temporada 19 /20 ponciano y la marquesa

October 18, 2019

Rutas teatralizadas en el Palacio del Marqués de Dos Aguas en València. Museo de Cerámica Gonzalez Martí, con laculleretateatre. Las sesiones serán algunos sábados de cada mes a las 18:00h. Haz tu reserva al 685 759 964 o al mail didacticamuseoceramica@gmail.com, para concretar tu cita en Palacio.  Ruta Teatralizada familiar para todos los públicos en castellano.

els espantanens al MUVIM

April 27, 2019

ruta teatralitzada per a famílies, LA FAMÍLIA ESPANTANEN AL MUVIM,  descobrir que hi havia davall del MUVIM, allí dormen les restes d'un gengant antic hospital, troba les pistes per poder eixir amb Esgarrifança la mamà Espantanens i Pudent el papà Espananens. Fes la teua reserva l'activitat és gratuÏta però cal reservar. 96.388.37.30

Acaben el mes en escena

April 26, 2019

dissabte 27 d'abril .Ponciano i la Marquesa de Dos Aguas, al Museu de Ceràmica Gonzalez Martí a València. GRUP COMPLET, amb reserva. Recorda la teua reserva, per a més info clica a la pàgina del museu.

ponciano y la marquesa de dos aguas

March 29, 2019

el sábado 30 de marzo, ruta teatralitzada con ponciano y la marquesa. tienes la reserva hecha? te esperamos a las 17,55 al holl del museo.

 

la família espantantens torna al Museu

March 30, 2019

el 30 de març tornem al Muvim, una ruta teatralitzada terroríficament divertida, per a famílies realment amb ganes d'aprendre i descobrir més sobre aquest museu al centre de la ciutat. Et quedaràs mort amb les sorpreses que tenim preparades.

dissabte 21 de juliol 2018. gran nit espantanens.

July 20, 2018

Per als més menuts el Muvim ha programat una ruta familiar que ja es fa una vegada al mes al museu. Aquesta vegada hem preparat noves sorpreses per aquesta nit de Juliol —a les 20 h i 23h— visites teatralitzades per tot el museu, amb la família espantanens, qui els explicarà els secrets, passats i futurs d'aquest museu ple d'història i de personatges il·lustres.

els espantanens tornen en juny i juliol.

June 21, 2018

Visita teatralitzada al museu per a famílies durant els mesos de juny i juliol.  A través d'excèntrics personatges es visitarà el museu d'una manera amena, divertida i diferent, coneixent els secrets de l'antic hospital però també acostant-se als il·lustres protagonistes de la història moderna de la ciutat de València.

La Família Espantanens s'ha instal·lat en el MuVIM per a explicar els secrets, passats i futurs d'este museu ple d'història i de personatges il·lustres. També necessiten de la vostra ajuda per a modernitzar-se i poder, per fi, eixir d'ací. Vos atreviu acompanyar-los?

A partir dels 5 anys, per a famílies

 

 

 

 
 
G
M
T
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Text-to-speech function is limited to 200 characters
 
[removed]
 
Options : History : Feedback : Donate Close

taller d'ombres xineses.

May 17, 2018

Jugar amb ombres xineses a crear històries i jugar amb la llum. Les ombres i els seus recursos per asombrar a la teua família, sigues un expert de la manipulació i de l'art de contar històries. Creant un xicotet teatre per a que no tot quede a un taller.

 

 

 

 

 

 
 
G
M
T
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Text-to-speech function is limited to 200 characters
 
[removed]
 
Options : History : Feedback : Donate Close

els espantanens al muvim

April 20, 2018

Vvsita teatralitzada al museu per als més menuts durant els mesos d'abril, maig, juny i juliol. A través de diferents personatges es visitarà el museu d'una manera amena, divertida i diferent, coneixent els secrets de l'antic hospital però també acostant-se als il·lustres protagonistes de la història moderna de la ciutat de València.

La Família Espantanens s'ha instal·lat en el MuVIM per a explicar els secrets, passats i futurs d'este museu ple d'història i de personatges il·lustres. També necessiten de la vostra ajuda per a modernitzar-se i poder, per fi, eixir d'ací. Vos atreviu acompanyar-los?

A partir dels 5 anys

 

 

 

 
 
G
M
T
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Text-to-speech function is limited to 200 characters
 
[removed]
 
Options : History : Feedback : Donate Close

1 / 2

Please reload