ruth lezcano

directora aventura d'art

Ruth Lezcano que ens ha dirigit amb aquesta proposta d'art per a nens i nenes,  es llicencia l'any 2003.

 en aquest mateix any, quan comença a treballar per Pluja Teatre en una coproducció amb el Centre Teatral Escalante amb l'obra "MOMO" dirigida per Ximo Vidal i que obté el PREMI MAX Al MILLOR MUNTATGE INFANTIL.

 

"CLANDESTINS" dirigida per Chema Cardeña-  obté el:PREMI MILLOR ACTRIU DE REPARTIMENT PREMIS ABRIL 2009 "FILIP MORRIS, PRIVATE INVESTIGATOR" dirigida per Laura Useleti, obté el:PREMI MILLOR ACTRIU FESTIVAL DE TEATRE PETIT FORMAT RADIO CITY.

 

maria zamora

directora

maria zamora gran actriu valenciana, amb una bis còmica fresca e hipnotitzadora, actriu revelació al 2012 per l'APVV, compagina la nostra direcció amb la gira de ornitorincs i los miller, aquesta última acaba de ser estrenada a les naus pel seu èxit al darrer russafa escènica, i és què aquesta actriu ens ha plenat d'elegància i bon rotllo. obrint-nos a la professionalitat.

 

 

 

dani martínez

edició gràfica

dissenyador amb més gust que la maionesa. dissenya el cartell i el programa de mà de

LA FAMÍLIA ESPANTANENS. gran ilustrador i gran compositor de lletres, dibuixos i colors.

 

 

joan miquel reig

assesorament de vestuari

És membre fundador de la companyia Combinats, i també ha treballat en diferents companyies com Moma Teatre, Albena Teatre, Ananda Dansa, Pluja Teatre, l'Horta Teatre, La Dependent, Dramatúrgia 2000, PTV Clowns, Txalo Produkzioak...; per a institucions com Institut Valencià de la Música, Teatres de la Generalitat Valenciana, Consorci de Salamanca, Teatre Nacional de Catalunya.

Please reload

ángel blanco

ombres xineses

mag professional a valència, premiat al XVI certamen internacional de magia escénica a Paris, en ell hem treballat les ombres xineses. àngel ens demostra que tot és possible i que no hi ha res que la imaginació no puga fer realitat.

 

 

Marina Blasco

caracterització i maquillatge

caracteritzadora i maquilladora, amb gran experiència escènica. és un gust parlar amb ella de personatges, com són i com haurien d'anar vestits segons pensen. compagina les seues col.laboracions amb el treball al Palau de les Arts de València, on ha pogut caracteritzar a grans cantants lírics, com Plácido Domingo entre altres.

 

Gerard Mínguez

escenógraf i pintura

disseny de l'escenografia amb laculleretateatre, dibuixa i pinta les nostres idees, donant un toc de realitat a les històries que volem contar, ha col.laborat amb MENYS CONTES, PRINCESA!  i LA FAMÍLIA ESPANTANENS. Gerard company de professió ha treballat al teatre real de Madrid com a pintor d'escenografies, inclús amb directors del món teatral com Gerardo Herrera i del cinema com Pedro Almodóvar. 

 

Please reload