Buscar
  • laculleretateatre

més família que mai


Ja queden dos dies només per a l'estrena, estem molt nerviosos i plens d'il·lusions. De menuts sempre em somiat amb aquest moment.

Gràcies a tots per fer-ho possible, sobretot als col·laboradors que han aportat la seua professionalitat al projecte.

Aquest projecte tan volgut per nosaltres, que naix per despertar a grans i menuts un somriure però també una reflexió sobre aquesta societat que estem construint de no comunicació, quan contem amb més mitjans

de comunicació que mai. Dediquem aquest projecte a tot allò que ens ha fet por de veres, ens paratlitza i no ens deixa ser com som. Us compartim algunes frases del guió que més ens agraden: -algun dia a la vida tots perdem a qui estimem. -és per això que hem vingut a contar, com varen fer els nostres pares i les nostres mares. -mamà, papà vull trobar realment allò que em fa feliç.

Sobretot a la gent que ja no està i ens guia des de d'alt.


0 vistas
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • canal laculleretateatre

creat per laculleretateatre març 2004