Buscar
  • wilfrid pelló

Ja hem parit!


24 d'octubre LA ESTRENA: Són moltes coses les que passen pel cap en un dia així. Moltes emocions barrejades i molt bona energia la que ens ha fet arribar fins ací. Moltes gràcies a tots, família i amics per estar un altra vegada amb nosaltres, compartint el que més ens agrada. Una nova aventura teatral. Aquesta vegada amb un sabor molt especial. Un projecte compartit amb més de vint professionals que han magnificat aquest projecte infantil. I que han fet que una nit especial es transforme en una nit infernal. Pudent, Esgarrifança i Sang han gaudit de l'actuació, amb un teatre ple de gom a gom i amb un cartell de localitats exhaurides del dia anterior. Gràcies a tots novament. Estem molt agust amb aquesta família Espantanens que no para d'esglaiar-nos de felicitat. I felicitar a Maria Zamora pel seu treball amb nosaltres com a directora: ESPECTACULAR!


1 vista
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • canal laculleretateatre

creat per laculleretateatre març 2004