Buscar
  • lacullereta

Rutes Teatralitzades Marqués de Dos Aigües. València.


Ja son tres anys que el Palau Marqués de Dos Aigües a València, s'ha convertit en la nostra casa, Alicia LLorca i Wilfrid Pelló interpreten a la Maquesa de Dos Aigües Donya Carmen Puigmoltó i al majordom de Palau, Ponciano. Junts intentem que les famílies que aposten per propostes innovadores com aquesta de fer teatre en museus, ho passen d'allò més bé i coneguen el Palau d'una forma dinàmica i diferent. Així el públic any rere any està felicitant-nos per aquesta proposta que Entralart i Lacullereta han organitzat per a què tot fos màgic, fàcil, elegant i sobretot sorprenent.

Aquest any, estarem de gener a abril. Les entrades son gratuïtes i de moment exhaurides, haurem d'esperar a la próxima temporada per poder oferir-te un lloc.

Estigau atents, Lacullereta vol premiar la vostra participacio i fidelitat i sortejarà 4 entrades molt promnte. Estigau alerta!

Per a nosaltres és molt màgic fer teatre en aquestes habitacions on s'han viscut tantes històries i on les pareds ens parlen. Cada peça de ceràmica, cada espill, cada moble ens trasllada al segle XVIII i ens ajuda a fer realitat el guió que vosaltres doneu vida cada cap de setmana al vindre a vore'ns.

Recorda dissabtes a les 18h, diumenges a les 11h. Estarem a Palau mostrant més que història, la vida que volem que recordes.


2 vistas
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • canal laculleretateatre

creat per laculleretateatre març 2004