Buscar
  • lacullereta

speed dating


microteatre a valència. experiència espectacular. amb paula ramos. història divertida amb teatre de la realitat. dirigida pel director de cinema josevi garcia. amb una acceptació de públic sorprenent. tornàrem al mes de gener on microteatre selecciona el millor micro de l'any i ofereix "els clàsics". així speed dating tornà a valència, per fer riure amb aquests personatges tant reals com ficticis. personatges que com ens deia josevi garcia interpreten dins de la seua interpretació. ens acomiadarem al gener de 2016 amb una sensació d'un treball ben fet que va sorprendre amb el gran carisma d'aquestos dos actors. infinites gràcies al públic que ens va acompanyar amb aquest petit espai, on l'aire era compartit, multiplicat i dividit en quinze minuts que durava cada representació.


3 vistas
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • canal laculleretateatre

creat per laculleretateatre març 2004