Buscar
  • cullereta

new actor a culleretateatre


ens coneguérem amb el curs de cant intensiu que maria jose peris ( c'ets la vie, chao chochin) va realitzar a València.treballant, cantant i aprenent que a la vida cal fer el que més et satisfaça, t' òmpliga, et guie: cantar. la veu és per nosaltres un gran instrument actoral, un instrument màgic per aportar a escena els nostres espectacles. ara, hui, natxo quiñonero, passa a ser el nostre protagonista a l'espectacle somni d'una nit d'Òpera. esperem que el seu viatge a laculleretateatre estiga ple d'èxits i sobretot de somnis no en una nit, no. dels somnis que queden gravats per a tota la vida.

#natxoquiñonero #wilfridpelló #teatreinfantil #teatroinfantil #ópera #teatrodidáctico #mariajoseperis

0 vistas
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • canal laculleretateatre

creat per laculleretateatre març 2004