Buscar
  • cullereta

#metroteatre parada núm 7 SPEED DATING


mai haguera imaginat que una peça de comèdia com és SPEED DATING formara part d'un projecte tan atractiu com innovador. I és que a Cullera (València) s'ha inaugurat la primera línia de metro de teatre, amb el nom de Metroteatre. vuit estacions que oferien al públic assistent fer un viatge emocionant per les cases, plaçes i altres llocs inusuals per viure l'experiència del microteatre. l'associació K-lidoscòpi organitzadora d'aquesta aventura teatral es mereix tot el aplaudiment que ahir s'escoltava pel barri intramurs de la muntanya de Cullera. all the way, Pronto Llegará, Súbit eren algunes de les peces micro que delectaren aquesta vesprada lúdica i emocionant. Com a element dinamitzador un infantil delicat i musical: Dins la panxa del llop de la companyia de paper, feia d'estació central.

per a mi va ser molt emocionant actuar a Cullera, les emocions a flor de pell, amics, família, i molts records que formaren part del metroteatre i que no us puc mostrar, formen part de la meua història personal i teatral de laculleretateatre. gràcies a Juan Fran Sáez i a Julio Martí per llançar de l'amistat.

Tango i Margot els personatges que encarnen Paula Elena Ramos i Wilfrid Pelló intentaren que la parada núm. 7 fos inoblidable. ho aconseguiríem?, jo crec que sí.


1 vista
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • canal laculleretateatre

creat per laculleretateatre març 2004