Buscar
  • laculleretateatre

metroteatre a Cullera


l'estranya visita ha captivat al públic. el lloc ens va ajudar moltíssim a crear eixa atmosfera tètrica que necessitàvem per realitzar la sessió espiritista. El gran Houdini va posar molt nerviós al públic el que va fer que a més a més de tindre por, el públic reia. convertint aquest misteriós espectacle amb tocs divertits d'eufòria col·lectiva. laculleretateatre estrenava així un nou microteatre per adults, interpretat per alicia llorca i wilfrid pelló, com a regidora aurora alonso. donem les gràcies a l'equip de kalidoskopi cultural a cullera, per convidar-nos a aquest peculiar microteatre. el metroteatre a cullera. enhorabona!, ens ha encantat participar.


3 vistas
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • canal laculleretateatre

creat per laculleretateatre març 2004