Buscar
  • laculleretateatre

S'obri el teló a Palau Marqués de Dos Aigües.


Demà dissabte dia 13 de gener del 2018 comencem nova temporada amb la Ruta Teatralitzada al Palau del Marqués de Dos Aigües. Museo Nacional de Cerámica i Artes Suntuarias "González Martí" en València. Amb una durada 3 mesos de gener a març,

Els caps de setmana aquest museu nacional a València ofereix l'oportunitat de conéixer aquest palau resultat d'una radical reforma portada a terme sobre l'antiga casa "solariega" d'estil gòtic propietat dels Rabassa de Perellós, adquirint el títol de marquesat de Dos Aigües en 1699, atorgat a la família per Carlos II.

Avui el seu conegut majordom, Ponciano i Doña Carmen Puigmoltó i Mallans i Pérez i Enrique de Navarra filla dels comtes de Torrefiel, dona del VI Marqúes de Dos Aigües D. Vicente Dasí i Lluesma, són els encarregats de mostrar el palau i les seues intrigues familiars.

Una ruta familiar educativa, divertida, dinàmica, històrica i sorprenent. Creada per Entralart i dirigida per laculleretateatre per enarmorar-se dels personatges i del Palau. Amb Wilfrid Pelló i Alicia Llorca, dos actors valencians que treballen amb una passió actoral que no et deixarà indiferent.

gener 13,14,20 i 21

febrer: 3,4, 10,11,17,18,24,25

març: 3,4,10,11,(24 i 25 dues sessions per dia)

Dissabte a les 18h. diumenge a les 11h.

Durada 55 min aprox.

Recomanat per a majors de 3 anys, públic familiar.

Idioma: castellà.

En una setmana al mes d'octubre es van esgotar les reserves gratuïtes d'aquestes rutes, hi ha una llista d'espera per si algú decideix anular la visita. Telèfon reserves: 622 817 017 / 96 351 63 92

G

M

T

Detect languageAfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBelarusianBengaliBosnianBulgarianCatalanCebuanoChichewaChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEsperantoEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreekGujaratiHaitian CreoleHausaHebrewHindiHmongHungarianIcelandicIgboIndonesianIrishItalianJapaneseJavaneseKannadaKazakhKhmerKoreanLaoLatinLatvianLithuanianMacedonianMalagasyMalayMalayalamMalteseMaoriMarathiMongolianMyanmar (Burmese)NepaliNorwegianPersianPolishPortuguesePunjabiRomanianRussianSerbianSesothoSinhalaSlovakSlovenianSomaliSpanishSundaneseSwahiliSwedishTajikTamilTeluguThaiTurkishUkrainianUrduUzbekVietnameseWelshYiddishYorubaZulu

AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBelarusianBengaliBosnianBulgarianCatalanCebuanoChichewaChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEsperantoEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreekGujaratiHaitian CreoleHausaHebrewHindiHmongHungarianIcelandicIgboIndonesianIrishItalianJapaneseJavaneseKannadaKazakhKhmerKoreanLaoLatinLatvianLithuanianMacedonianMalagasyMalayMalayalamMalteseMaoriMarathiMongolianMyanmar (Burmese)NepaliNorwegianPersianPolishPortuguesePunjabiRomanianRussianSerbianSesothoSinhalaSlovakSlovenianSomaliSpanishSundaneseSwahiliSwedishTajikTamilTeluguThaiTurkishUkrainianUrduUzbekVietnameseWelshYiddishYorubaZulu

Text-to-speech function is limited to 200 characters

Options : History : Feedback : Donate Close

#rutateatralizada #laculleretateatre #entralart #museonacionalcerámicayartessuntuarias #rutaguiadavalència #wilfridpelló #aliciallorca

10 vistas
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • canal laculleretateatre

creat per laculleretateatre març 2004