Buscar
  • laculleretateatre

Tornen els Espantanens


però aquesta vegada ixen de l'escena per a mostrar-se tal com son. Esgarrifança i Pudent estaràn al Muvim per a contar-nos quanta història amaga aquest lloc on ara està construït l'edifici de formigó d'arquitectura contemporània més funcional de la ciutat de València. com a fantasmes d'aquest lloc històric, aquestos personatges excèntrics ens portaràn per un recorregut interessant i divertit. podrem descobrir les petjades del temps i del futur, com son les idees que han fet possible el nostre món. Alícia Llorca i Wilfrid Pelló , l'equip de laculleretateatre, amb la col.laboració del departament de didàctica al Muvim, i el treball especial de cararcterització de la mà de Marina Blasco, estan treballant per a l'estrena que tindrà lloc aquest pròxim 21 d'abril.7 vistas
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • canal laculleretateatre

creat per laculleretateatre març 2004