Buscar
  • laculleretateatre

Els Espantanens al Muvim en juny.


"Tal vegada hi havia a València dos comediants com nosaltres" diu Pudent el pare de la família Espantanens quan aquests són alliberats pel públic que ha sigut testimoni del passeig cultural i del teatre viu que interpreten Alicia LLorca i Wilfrid Pelló pel Muvim, El Museu de la il·lustració i de la Modernitat a València, un dels museus més visitats diàriament al centre de la ciutat. Ha apostat per

dinamitzar al seu públic, regalant-los una ruta teatralitzada que dóna al visitant una visió històrica del lloc on està aquest museu.

Per què una cosa és el Muvim i una altra cosa és saber, on està construït. Molta història amaga l'entorn i moltes sorpreses ha preparat aquesta família fantasmal que coneix, present i passat. Laculleretateatre, admet que la ruta amb el temps tindrà un sabor diferent. -És el que sempre passa-diu Wilfrid Pelló- de la idea al guió, dels assaigs al motor que genera la mecànica de la repetició amb l'energia que va quedant al text al passar per tanta gent és molt diferent. Alicia diu - El text l'espectacle no serà com ara és i nosaltres amb el temps serem diferents, és inevitable. -Wilfrid Pelló creador del projecte ha guionitzat la ruta, amb l'ajuda de l'equip de didàctica del Muvim. Una ruta que dóna pinzellades històriques i realitza una visió que va des dels inicis de l'antic psiquiàtric fins avuí. -És el que tenen els fantasmes han vist moltes coses. També aquests personatges se sorprenen amb el públic de les modernitats actuals, és tot un repte, contar i divertir.

El que volem és que quan tornes a visitar el Muvim, recordes alguna de les coses que et contem a la ruta. El cap de setmana del 23 i 24 de juny tornem a oferir aquesta divertida opció d'oci i aprenentatge. Més informació a www.muvim.es

Text-to-speech function is limited to 200 characters

Options : History : Feedback : Donate

Close


1 vista
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • canal laculleretateatre

creat per laculleretateatre març 2004