Buscar
  • laculleretateatre

ruta espantanens nocturna


a la fira de juliol a valència, durant tot el mes es realitzen moltes activitats. especialment la nit del 21 de juliol valència és plena de vida, teatre al carrer, museus oberts, actuacions pels barris del centre i perifèrics. nosaltres laculleretateatre estarem amb la nostra ruta teatralitzada, estrenada el passat mes d'abril amb una bona acceptació per part del públic. és una ruta familiar amb continguts per a grans i per a menuts. aquesta família excèntrica s'encarrega de que els participants aprenguen sobre el museu: arquitectura, història, i algúns continguts del museu que el fan especial. és per això que el muvim hui en dia siga un dels més visitats a valència. encara que la seua exposició referencial: l'aventura del pensament, un passeig amb actors i escenes històriques fa que aquest museu siga original i ple de sorpreses com la seua programació anual ho mostra.


5 vistas
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • canal laculleretateatre

creat per laculleretateatre març 2004