Les rutes teatralitzades son

guies turístiques realitzades

per actors, per conéixer

des del recurs turístic de l'emoció,

els llocs més emblemàtics

de la ciutat de València.

 

Muvim. Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat.

Palau Marqués de Dos Aigües. València.

 

Monestir de San Miquel dels Reis. València.

Museu Municipal de Ceràmica a Paterna. València.

Ruta Itinerant: Aventura d'Art.

 

 

 

ruta teatralitzada muvim

els Espantanens al Muvim. Un passeig per la València antiga, amb l'ajuda de Esgarrifança i Pudent, dos excèntrics personatges que et faràn riure i emocionar mentre conéixes història i arquitèctura al voltant del Muvim (Museu valencià de la Il·lustració i la Modernitat) Reserva a la web del museu.

la Marquesa de Dos Aigües i Ponciano

la Marquesa Donya Carmen Puigmoltó ha preparat un gran ball de gala per inaugurar la reforma de Palau. Ponciano el seu fidel majordom us afegirà a la llista i us prepararà per a l'esdeveniment.

dir d'allò més.

al museu municipal de ceràmica a Paterna, dos grans estudiosos de la ceràmica oferiràn un recorregut especial, enamorats d'algunes peces, ens contaràn com i quan es contruiren i perquè ara son tan importants.

ruta teatralitzada Sant Miquel

quatre personatges de distintes èpoques et conviden a un recorregut pel claustre sud, l'escala imperial, la cripta i altres sales. un passeig pels patis del monestir de sant miquel dels reis a València. a la nit les pedres parlen i conten el que allí va pasar. escolta i aprén com aquest edifici ha sigut, monestir, presó i ara biblioteca d'importants arxius Valencians. el monestir de Sant Miquel dels Reis és un monestir situat als afores de la ciutat de València, al barri dels Orriols, districte